Reklama

Reklama

Moje ségra má prima bráchu

  • USA The Skeleton Twins (více)
Trailer

Maggie (Kristen Wiig) a Milo (Bill Hader) žijí odděleně několik let. Jednoho dne oba jen o vlásek uniknou smrti a nečekané setkání je donutí zamyslet se, proč jejich životy nabraly tak špatný směr. A právě ve chvílích, které tráví spolu, pochopí, že klíč k nápravě jejich životů se skrývá v nápravě jejich vztahu. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer

Recenze (90)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tady se sešla skvělá herecká dvojice v roli sourozenců, kteří se odcizili, ale znovu si k sobě hledají cestu poté, co se on pokusil o sebevraždu a ona se to dověděla ve chvíli, kdy chtěla udělat to samé. Skvělé, přirozené herecké výkony, které vás strhnou a provedou vás tímhle dramatem, kde naděje umírá poslední. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Smíchat krutou depresivnost dramatu dvojčat stojících na prahu sebevraždy s příjemným životním nadhledem se zdá nemožné, ale americký nezávislý film s tím nemá žádný problém a The Skeleton Twins je příjemnou tragikomickou záležitostí, která je táhnuta hlavní dvojicí, především však Kristen Wiig, která se věnuje indie scéně jen okrajově, ale pokaždé je to zážitkem. Přestože původní profesí je komička, depresivní dramata ji opravdu sedí - viz také, podle mě nedoceněný, Hateship Loveship. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná tragikomedie, která má možná o něco víc sklon k vážným scénám, nicméně „depkaření“ se s povětšinou černým humorem střídá celkem nenásilně. Překvapil mě docela otevřený konec, ale na to „hlavní“ došlo, takže vlastně proč ne. A pasáž s karaoke byla prostě skvělá (kýčovitá, zábavná a dojemná zároveň, s naprosto přesným vyvážením) a také díky ní film hodnotím slušnými 4*. „Nezaslouží si za ženu děvku.“ – „Nejsi děvka, tak to prosím neříkej.“ – „Vážně? Jak bys to teda nazval?“ „Jsi neposedná žena v domácnosti se sklony ke kurvení se.“ ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Bill Hader a Kristen Wiig jsou sehrání ze společného účinkování v Saturday Night Live a jejich dynamika je jedním z klíčů k úspěchu tohoto snímku, neboť jsou jako sourozenci velmi přirození a příbuzenství jim bez problémů věříte. Samotný příběh poskytuje hercům bohatý materiál k vyniknutí a šikovně kombinuje osobní trable se sympatickým humorem, který nevytrhává z dojemnějších a těžších momentů, ale chytře je doplňuje a odlehčuje, když je to třeba. Moje ségra má prima bráchu je prima film, který nepřináší žánrovou revoluci, ale s žánrovými prvky pracuje velmi šikovně a jde o zajímavé a dojímavé pokoukání. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Prosté a lidské vyprávění ze života dvojčat, jejich nenaplněné osudy a očekávaní, a paradoxně jim to snad nejvíce slušelo „za masky“ na ten Halloween … Pro mě kontrast dobrého příběhu a kvalitního herectví s úsporným zpracováním a některými suchými až nudnými divadelními scénami, kdy se minuty ani nepohla „líná“ kamera … z tohoto důvodu nezáživného zpracování pro mě jen průměr 6742 ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v novembri roku 2012 v newyorskom Brooklyne a trvalo 22 dní. (Patw)
  • Scéna u zubára bola improvizovaná. (dwdb)

Reklama

Reklama